• HURTIG OG EFFEKTIV
    FORSEGLING AF DIT GROVFODER

  • KVALITETSGROVFODER ER
    GRUNDLAGET FOR RESULTATER

  • HØJERE UDBYTTE FRA DIT GROVFODER

ARBEJDSBESPARELSE

Når du har lagt grovfoderet i siloen, kan du tildække dit grovfoder inden for en halv time.

HØJKVALITETS GROVFODER.

Ved at forsegle dit grovfoder optimalt og lufttæt bliver det optimalt beskyttet.

UKOMPLICERET SYSTEM.

Systemet bruger ikke store verandaer eller platforme til dit grovfoder.

GROVFODERFORSEGLINGSSYSTEMET FRA SILAGE SAFE STÅR FOR KVALITET.

Silage Safe tilbyder et innovativt grovfoder forseglingssystem til grovfoder, så dit grovfoder beskyttes optimalt. Det gør det muligt at tage ensilage ud hurtigt og effektivt uden at den lufttætte forsegling mistes.

ERFARINGER MED SILAGE SAFE FORSEGLINGSSYSTEM

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan den belgiske landmand Xavier Renard forsegler sin ensilage, og hvordan hans erfaringer er med denne forseglingsmetode? Vi spurgte til Xaviar Renards erfaringer med Silage Safe forseglingssystemet.

Sammen med sin kone har Xaviar Renard et mejeribrug, som også har en fjerkræsafdeling. I 2013 begyndte han opførelsen af en ny mælkestald, som blev taget i brug halvvejs gennem 2014. Stalden giver plads til 140 malkekøer. I 2013 blev der bygget to siloer og herefter fulgte mange flere i 2014. Alle disse siloer er blevet udstyret med Silage Safe forseglingssystem i 2013 og 2014.

Se videoen i siden, og bliv overbevist om fordelene ved Silage Safe forseglingssystemet.

MINIMER TAB AF GROVFODER

Foderomkostningerne på et mejeribrug er den største del af kostprisen. At få mere og bedre grovfoder fra dine egne hektar bliver derfor stadig mere vigtigt. Det samme gælder minimering af tab forbundet med opbevaring og svind under forseglingen og åbning af det forseglede grovfoder.

525+

Solgte forseglingssystemer

380.000

Leveret klæde

240+

Referencer

FORDELE

Forsegling og afbrydelse af forseglingen af dit grovfoder er ofte meget intensivt og tidskrævende.  Herudover påvirkes grovfoderets kvalitet af måden, hvorved grovfoderet er forseglet.

Det er derfor meget vigtigt, at dit grovfoder forsegles lufttæt på en hurtig og effektiv måde. Silage Safe grovfoder forseglingssystem giver dig mulighed for at forsegle dit grovfoder hurtigt, præcist og med minimal fysisk indsats, før det begynder at regne.

Se videoen i siden, og bliv overbevist om fordelene ved Silage Safe forseglingssystemet.

HVORFOR SILAGE SAFE?

Silage Safe forseglingssystemet gør det muligt at forsegle og åbne forseglingen af dit grovfoder på en hurtig, effektiv og arbejdsbesparende måde. Dette giver en optimal bevaringsgrad og højkvalitets grovfoder.